Et familieejet foretagende

Simon er nuværende ejer af SIB Transport. Firmaet har familierødder mere end 20 år tilbage i tiden, hvor familien Bahr valgte at skifte firmaet.

Simon er uddannet vognmand og har efterhånden prøvet at lave det meste indenfor transportbranchen. Simon har fokusere meget på opfylde kundens ønske, og at leverer varerne til rette tid og i god stand under hele turen.

Hos SIB Transport sætter vi troværdighed meget højt, hvor du kan være helt sikker på, at der ikke gemmer sig uforudsete og skjulte udgifter i regningen. Vores priser er baseret på hver opgave og er altid gennemskuelige.

Det er af stor betydning for os hos SIB Transport, at kommunikationen mellem os og kunden er klar og tydelig, og at der ikke er nogen tvivl om hverken omfang, pris eller indhold af opgaven.

Vi sætter stor pris på et langvarigt samarbejde med vores kunder, hvor vi sammen kan identificerer det konkrete behov og finder sammen frem til den optimale løsning. Kontakt Simon i dag, hvis du har en fragtopgave, der skal løses til perfektion og til en unægtelig god pris.